#švValentinas #meilė #atleidimas

Kaip sporte, taip ir santykiuose – norisi kokybiškesnių santykių – reikia gerai išmokti derinukus ir juos naudoti.

Kviečiame poras į Marijampolę vasario 24, 25 dienomis!

Pirmasis vakaras – penktadienį nuo 18 val. iki 20 val. – susipažinti – apšilti raumenis prieš tolimesnes treniruotems poroje.

Antroji diena – šeštadienį nuo 10 val. iki 16 val. –  keturių derinukų poroje kūrimas. Derinukų temos: laikas kartu;  skirtumai;  sunkūs pokalbiai; nepastebėtos dovanos.

Vedantieji ir jūsų treneriai – Laima ir Petras Kuzmai – santuokoje gyvenantys  32 (!) metus.

Dalyvių atsiliepimai apie „BŪTI DRAUGE“
„Gavome ko tikėjomės: tiksliai pažymėti svarbiausi momentai santykiuose, patiko, kad programa koncentruota, neištęsta. Turint knygutes visad galėsime pasikartoti.“
„Lengvos ir paprastos užduotys padėjo išeiti iš sudėtingų situacijų, padėjo suprasti kitą.“
„Džiaugiuosi dėl skirto laiko. Nuotaika praskaidrėja atsiranda jėgų tolesnėms treniruotėms.“

Jei susidomėjote – dalyvaukite.  Suplanuokite vieną savaitgalį savo poros santykių atnaujinimui. Kodėl verta? ir dėl vaikų – kai tėvai geriau sutaria – vaikai ramesni ir laimingesni, kaip ir tėvai. Po šio savaitgalio naujomis akimis/švelnesnėmis  pažvelgsite vienas į kitą. Suprasite, kaip skirtingi žmonės gali būti vieningi…
Savaitgalis „Būti drauge“ vyks Marijampolėje, Bendoriaus g. 3 (pastoraciniame centre). Užsiregistravę gausite detalesnę savaitgalio programą.
Jei kilo klausimų, norite pasitarti ar pasitikslinti ar užsiregistruoti – kreipkitės tel.: 8 614 62621 arba el. paštu: seimos.c@vk.lcn.lt
JEI NUSPRENDĖTE DALYVAUTI, – PIRMIAUSIA UŽSIREGISTRUOKITE VIENU IŠ NURODYTŲ KONTAKTŲ IR TIK SUTARĘ, GAVĘ PATVIRTINIMĄ – PERVESKITE PINIGUS UŽ SAVAITGALĮ.

Rinkliava už savaitgalį 50 Eur porai. 

Jei reikia – nakvynė  porai 28 Eur.
Taigi, jei jums reikalinga nakvynė, tada rinkliava už savaitgalį bus 78 Eur.
Perveskite pinigus į Lietuvos šeimos centro banko sąskaitą: LT267044060003172112 paskirties skiltyje nurodydami: BŪTI DRAUGE. 
Tenebūna rinkliavos dydis kliūtis dalyvauti susitikimuose.