Pristatome pastatomą stalinį kalendorių kiekvieniems metams „Kiekvienos dienos įkvėpimai šeimai“ pagal popiežiaus Pranciškaus posinodinį apaštališkąjį paraginimą Amoris Laetitia apie meilę šeimoje.

Šis kalendorius ne tik gražus, bet ir prasmingas – jame 365 mintys apie šeimą, kurios jus įkvėps, padrąsins, nuginkluos. Jos ne visada lengvos – kai kurias dienos mintis skaitysite bent keletą kartų, o apmąstyti jas, priimti, gali prireikti visos dienos, o gal ir dar daugiau.

Naudodamiesi šiuo kalendoriumi, per metus būsite perskaitę beveik visą (!)  Amoris laetitia dokumentąir  suprasite kokiems santykiams šeimoje kviečia Popiežius Pranciškus,  ir kaip jis pats sako, geriau suprasite kokia yra gyvenimo šeimoje prasmė. 

 

Šis kalendorius yra prasminga dovana kiekviena proga – santuokos, krikšto, šv. Valentino, gimtadienio, net ir gedinčiam žmogui tinkama. Kodėl? Visą vasario mėnesį mintys skirtos Himnui meilei, lapkričio mėnesį daug minčių iš Amoris laetitia skyriaus „Kai savo geluoniu įgelia mirtis“.

Šeimoje apstu turbulencijų ir švenčių, –  kalendoriuje apmąstomi visi svarbiausi žmogaus gyvenimo aspektai – meilė, jos dingimas ir atnaujinimas, vaikų ugdymas, tarpusavio santykiai, senelių svarba, netgi santykiai su uošviais, bei gedėjimas.

Išleido ir platina Lietuvos šeimos centras

Jei norite įsigyti, kreiptis: leidyba.lsc@gmail.com

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *