Prieskoniai santuokai

 

Kunigo Leo kulinarinis šou „Prieskoniai santuokai“

Metas kasdienybei suteikti prieskonių – pažvelgti naujai į santykius, maistą ir tikėjimą. Į Lietuvą atvyksta Leo Patalinghug – garsus filipinietis kunigas iš JAV. Kunigo Leo kulinariniame šou „Prieskoniai santuokai“ susipins rankų meistriškumas gaminant kvapnius patiekalus bei ilgametė patirtis konsultuojant poras.

Maisto gaminimas Leo visų pirma – procesas, padedantis bendrauti, tiesiantis tiltus ir gerinantis tarpusavio santykius. Kartu tai menas, kurio galima mokytis ir tobulėti drauge. Juk su meile pagamintas maistas, kurį valgome prie vieno stalo, pamaitina kūną, mintis ir dvasią.

Kaip, įšokus į svaiginantį meilės traukinį, jame abiem ir išlikti? Kaip atleisti vienas kitam? Kaip palaikyti vienas kitą turte ir varge, sveikatoje ir ligoje? Kaip subrandinti tvirtą ir tvarią meilę? Apie tai kalba Leo savo pasirodymuose.

Kun. Leo jaučiasi pašauktas stiprinti porų tarpusavio santykius per paprastus ir kasdieniškus dalykus – maistą bei tikėjimą, ir tai daro su kovos menų meistro gracija bei breiko šokėjo energija.

Kun. Leo pagrindinis ingredientas – porų konsultavimo patirtis, prieskoniuota humoru, kaitinama tikėjimo liepsna. „Aš keliauju į tolimiausias pasaulio šalis, nes žinau, kad žmonės yra alkani, o mano darbas yra atnešti jiems truputį Gerosios Naujienos, po vieną kąsnelį, po vieną lėkštę“, – sako kunigas.

Kunigo Leo kulinarinis šou „Prieskoniai santuokai“ – tai atsakas į tikros meilės alkį poroje. Tad būkite pasiruošę išgirsti receptą savo vakarienei ir meilės kupinam gyvenimui. Įsigijusieji VIP bilietą sėdės už staliukų, bei ragaus šou metu kunigo Leo pagaminto patiekalo.

Kunigo Leo vertėjas – Benas Ulevičius.

Renginyje galėsite įsigyti kun. Leo knygų (anglų k.) su autografu. Svečias tvirtai įsitikinęs, kad kiekviena pora gali kartu kurti, nepaisant, kokie kiekvieno iš jų kulinariniai sugebėjimai – jo knygose gausu romantiškam vakarui skirtų lengvai paruošiamų patiekalų.

Tai puiki dovana kiekvienai porai!

The event is finished.

Date

Sau 10 2020
Expired!

Time

19:00 - 20:20

Rinkliava

15.20€

Location

Raddison BLU Hotel Lietuva
Konstitucijos pr. 20, Vilnius
Lietuvos Šeimos Centras

Organizer

Lietuvos Šeimos Centras
Email
lsc@lcn.lt