Rugsėjo 17 d. startuoja nuotoliniai susitikimai, skirti moterims, „Gyvenimas kaip meno kūrinys“!
Mieloji,
jei ruduo kelia nostalgiją ir norisi kažko, bet neaišku, ko :), prisijunk prie jaukių, smagių nuotolinių susitikimų „Gyvenimas kaip meno kūrinys“, kuriuose puoselėsime savo kūrybiškumą, pasitelkdamos kasdien lengvai naudojamus įrankius, susipažinsime su savo unikalumu ir įnešime daugiau džiaugsmo ir spalvų į savo kasdienybę.
Išgirsime, kaip pašalinti barjerus, trukdančius įsiklausyti į savo balsą, generuoti naujas idėjas, išmoksime atpažinti vidinius ir išorinius kritikus, atgaivinsime savo pomėgius ir atrasime naujas netyrinėtas erdves. Šiek tiek teorijos ir daug pačių dalyvių judesio, nes atsigavimo sėkmė priklauso nuo mūsų sugebėjimo pereiti nuo minčių prie veiksmų. Kasdien grupės dalyvės rašys po keletą puslapių ranka, tad (įspėjimas!) jei Tau rašymas – kliūtis, geriau rinktis kitą kursą. Na, o jei pasiruošusi veiksmui, ne tik kursų vedančiosios pasiklausymui, tuomet Tavęs laukia atradimai!
Kada? Antradienių vakarais nuo rugsėjo 17 dienos, 18.30 – 20.00 val. (5 kartai)
Kur? Zoom programoje (bus ir įrašai). Prisijungimo nuorodą atsiųsime ČIA užsiregistravusioms dalyvėms.
Susitikimus veda Jurgita Pocevičienė – jaunimo darbuotoja, konsultantė, programų kūrėja, sujungusi meilę knygoms, žmonėms, bei gyvenimišką patirtį: „Moderuodama grupes pamačiau, kiek daug džiaugsmo kasdienėje rutinoje įneša kūrybiškumo atgaivinimas. Matytumėte akis tų moterų, kurios nubraukė voratinklius nuo savo pomėgių ir svajonių! Atsiranda energija, nauji sumanymai ir drąsa. Supratau, kad ši tema svarbi mums visoms, taip gimė naujas praktiškai patikrintas kursas.“
Kurso trukmė – 5 susitikimai po pusantros valandos. Rinkliava už kursą – 55 eur (ši suma tenebūna kliūtis dalyvauti – parašyk jurgita.lsc@gmail.com pasitarsime).
Dalyvių atsiliepimai:
✳️  Esu labai laiminga, atėjusi į Jūsų kursą. Jis yra kupinas palaikančių įrankių. Man jis kaip grūdas, kuris dar ilgai duos vaisių… Aurelija.
✳️ Galiu sakyti, kad po kursų esu Viltinga, Įkvėpta kurti, Rinktis Gyvenimą ir iš tiesų įnešti daugiau Šviesos, Džiaugsmo, Lengvumo į savo kasdienybę! Gyvenimas iš tiesų kaip MENO KŪRINYS. Dėkoju už įkvėpimą kartais iš pirmo žvilgsnio atsibodusias, rutinines veiklas paversti įdomia patirtimi (tam tereikia kartais tiesiog vidinio nusiteikimo, nuostabos). Rima

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *